Naar de inhoud Naar het menu

Veel belangstelling voor internet met tv

nieuws/256a.jpg

In welgeteld 8 minuten heeft een groep van 256 Founding Members zich aangemeld voor de tweede test van Freedom Internet. Zij hebben zich aangemeld voor een internetverbinding met of zonder TV van Canal Digitaal. De testgroep is vol. Freedom Internet neemt nu geen nieuwe aanmeldingen in behandeling. 

Met deze tweede proef doet Freedom ervaring op met het logistieke traject, het aansluiten van nieuwe klanten en het overstappen tussen internetproviders. Met de bevindingen kan Freedom het bestelproces verder optimaliseren. 

Zodra deze 256 klanten zijn aangesloten op een glasvezel of DSL-internetverbinding, start Freedom een volgende proef. Daarin zal Freedom testen met de overstapservice en het aanvragen van installatie door een monteur.

Freedom Internet gaat gebruikmaken van verschillende netwerken. Naast het netwerk van KPN zullen steeds meer regionale netwerken via Freedom internetverbindingen aanbieden.
Freedom communiceert uitsluitend via haar website en nieuwsbrief wanneer de volgende test wordt opengesteld voor 512 klanten.