Naar de inhoud Naar het menu

Hulp nodig? Bekijk onze vernieuwde helpdeskpagina's!

nieuws/221004-vernieuwde-helpdeskpaginas.png

Vorige week gaven we al aan dat het goed gaat met Freedom. We groeien hard, maar dat betekent ook dat het aantal klanten dat ons vragen stelt groeit. Het aantal medewerkers op de helpdesk groeit relatief minder hard dan het aantal vragen dat bij ons binnenkomt. De ticketstanden nemen daarom toe. De oude helpdeskpagina’s hielpen niet echt bij het verminderen van vragen, omdat het ontbrak aan een logische structuur waardoor het lastig was de juiste informatie te vinden. We zijn dan ook erg blij te kunnen melden dat de helpdeskpagina's volledig vernieuwd zijn. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst deze pagina's. Kom je er niet uit? Bel of mail ons dan natuurlijk gerust! 

De vernieuwde helpdeskpagina's staan op dezelfde plaats als voorheen, namelijk bovenaan in de menubalk en bieden informatie over de belangrijkste dingen waarop Freedom ondersteuning biedt.

Wat is er nieuw/aangepast?

  • De indeling van de pagina’s. Op deze manier kun je beter vinden wat je zoekt.
  • De helpdeskpagina’s staan op een apart subdomein.
  • Er is een aparte zoekfunctie binnen de helpdeskpagina’s. Dit zorgt er wel voor dat je via de zoekfunctie op de website zelf - namelijk in de zwarte menubalk - niet zoekt in de helpdeskpagina’s. Als je de zoekfunctie van de website zelf gebruikt, krijg je direct een linkje te zien naar de helpdeskpagina’s, zodat je alsnog snel door kunt als je niet hebt gevonden wat je zocht.
  • Alle teksten en afbeeldingen zijn vernieuwd of aangepast waar nodig.
  • Er zijn extra handleidingen geschreven.
  • Je kunt direct naar de handleiding ‘Opzeggen’, we vinden dit namelijk niet iets om te verstoppen op onze website:-).

We zijn live maar dat betekent zeker niet dat we nu stil gaan zitten. We zorgen ervoor dat we de helpdeskpagina's blijven optimaliseren. Zo zijn we al bezig met de feedback die we onlangs ontvingen vanuit de Community. Ook willen we in de toekomst zorgen voor instructiefilmpjes, die kunnen helpen bij het doorlopen van de stappen.