Naar de inhoud Naar het menu

Freedom zoekt nieuw teamlid (m/v/x) voor de helpdesk

nieuws/1674490460_220411-vacature.png

Freedom groeit en ook het helpdesk team wordt groter. Het aantal medewerkers groeit relatief minder hard dan het aantal vragen dat we dagelijks ontvangen van klanten. We zijn daarom weer op zoek naar een nieuwe collega die deze afdeling komt versterken. Reageren op deze vacature kan t/m woensdag 8 februari 2023.

Voorkeursbeleid bij gelijke geschiktheid
De vacature staat open voor iedereen, maar we zijn vooral op zoek naar personen die ons team diverser maken. Dat betekent dat we op zoek zijn naar personen uit de groepen die minder of niet vertegenwoordigd zijn binnen ons team, zoals vrouwen, mensen met een niet-Nederlandse afkomst, mensen met een handicap of chronische ziekte of mensen met verschillende seksuele oriëntaties. We voeren een zo objectief mogelijke selectieprocedure om iedereen een gelijke kans te geven bij het sollicitatieproces. Wanneer uiteindelijk twee personen even geschikt blijken voor de vacature, wordt gekozen voor degene die ons team diverser maakt. Dit voorkeursbeleid bij gelijke geschiktheid is bedoeld om achterstanden van deze groepen binnen ons team op te heffen of te verminderen. 

Ben je iemand of ken je iemand die bij Freedom zou willen werken op de helpdesk? Bekijk dan de vacature of deel deze met mensen voor wie je denkt dat dit een interessante rol kan zijn. 

Waarom is diversiteit en inclusie belangrijk voor Freedom?
Wij willen graag dat ons team een afspiegeling vormt van de samenleving en dat iedereen die bij ons werkt zich veilig en welkom voelt. We staan voor een meekijkvrij en veilig internet voor iedereen en geloven dat hoe meer het team een afspiegeling vormt van de samenleving, hoe beter we kunnen inspelen op de behoeften van onze (potentiële) klanten. We hechten daarom veel waarde aan diversiteit en inclusie en ondertekenden onlangs het Charter Diversiteit van de SER Diversiteit in bedrijf.