Naar de inhoud Naar het menu

Freedom neemt aanloop naar derde bètatest

nieuws/homepage-20200603.png

Op 3 juni neemt Freedom de aanloop naar de derde bètatest. In deze test introduceren we nieuwe opties in het Freedom-bestelproces en optimaliseren we bestaande systemen. In deze test kunnen Founding Members hun internetverbinding met of zonder tv-abonnement bestellen via de nieuwe website van Freedom en hun FRITZ!Box-modem zelf installeren met de informatie op de helpdesk pagina’s.

De 512-bèta heeft een andere opzet dan de eerdere testen die Freedom heeft opgezet. Freedom is klaar voor geautomatiseerde bestellingen. De interesse in onze abonnementen is echter zo groot dat we rustig moeten opstarten. Alleen dan kan Team Freedom Internet de klanten aansluiten op de manier zoals wij dat willen: met oprechte aandacht voor iedere klant.

Daarom heeft Freedom het volgende plan bedacht: 

  • woensdag 3 juni lanceren we onze nieuwe website op www.freedom.nl;
  • op www.freedom.nl kun je in de etalage checken of internet op jouw locatie beschikbaar is en hoeveel jouw gewenste abonnement kost;
  • elke werkdag om 12:00 uur (lunchtijd) opent Freedom de bestelmogelijkheid op de website voor een (heel) klein aantal orders. Door onze processen te automatiseren en blijvend te optimaliseren verwachten we het tempo te kunnen versnellen. Dan blijft de webwinkel iedere dag een paar minuten langer open; 
  • iedereen kan postcode checken, maar alleen Founding Members kunnen bestellen. Identificatie gebeurt op basis van je naam@freedom.nl en wachtwoord.

Om zo veel mogelijk klanten te kunnen aansluiten: 

  • is de helpdesk alleen via mail bereikbaar via helpdesk@freedomnet.nl;
  • belt/mailt de helpdesk zelf naar klanten die bij het aansluiten hulp nodig hebben;
  • is er geen webcare via social media.

In de 512-bètatest is er nog geen monteur beschikbaar. We hebben nog geen overstap service; zeg je huidige provider nog NIET op tot Freedom je vertelt wanneer dat kan. Betaal je het jaarabonnement vooruit, dan krijg je 1 maand korting. Daarmee help je Freedom enorm; wij kunnen zo sneller groeien. Gebruik je een eigen modem, dan krijg je € 2,- korting per maand. 

De dienst Internet + Bellen volgt later dit jaar. Daarover berichten we in een volgende nieuwsbrief. Freedom communiceert alle informatie over nieuwe diensten, tarieven en onze maatschappelijke initiatieven uitsluitend via de website en nieuwsbrief. Via diverse social media geven we regelmatig een kijkje in ons Freedom lab. 

Dank voor jullie geduld en begrip, terwijl we samen met onze Founding Members Freedom Internet in Nederland op de kaart zetten. Hoe minder jullie ons bellen met algemene vragen, hoe eerder we ook jou kunnen aansluiten.

Nieuwe website Freedom Internet 04 juli 2019