Naar de inhoud Naar het menu

Freedom is nu ook beschikbaar op het netwerk van Glaspoort

nieuws/220809-glaspoort.png

Freedom levert sinds kort ook internetabonnementen op het glasvezelnetwerk van Glaspoort. Glaspoort heeft al op veel plekken door het hele land een glasvezelnetwerk aangelegd. De komende jaren gaan ze bovendien in meer dan 2.000 plaatsen in Nederland glasvezel aanleggen, waardoor maar liefst 1,2 miljoen huishoudens en bedrijven aangesloten kunnen worden op het glasvezelnetwerk van deze partij.

Freedom heeft de afgelopen tijd een aantal lijnen overgezet en getest. Dat ging goed! Vanaf nu bieden we daarom op veel nieuwe plekken een internetabonnement via glasvezel. Benieuwd welk abonnement er op jouw adres leverbaar is?

We zijn blij dat we nu ook via het glasvezelnetwerk van Glaspoort internetverbindingen kunnen leveren aan onze klanten. Hiermee kunnen nieuwe klanten steeds makkelijker overstappen naar glasvezel. Een aantal klanten heeft nu een internetverbinding via KPN DSL bij Freedom. Het was voor hen nog niet mogelijk gebruik te maken van de glasvezelinternetaansluiting, omdat Freedom hierop nog niet actief was. Dat is vanaf nu wel het geval. Glasvezelinternet is een stuk stabieler en sneller, we zijn blij dat we hen nu van deze mogelijkheid kunnen voorzien. Bovendien scheelt het minstens 10 euro in vergelijking met een abonnement over het KPN-glasvezelnetwerk.