Naar de inhoud Naar het menu

Freedom gaat leveren over het nieuwe glasvezelnetwerk van DELTA Fiber

nieuws/221004-delta.png

Goed nieuws! Vanaf 4 oktober 2022 kunnen klanten ook kiezen voor Freedom Internet in de nieuwe gebieden waar DELTA Fiber glasvezel gaat aanleggen.

Vanuit onze community kregen wij veel vragen of - en zo ja wanneer - Freedom via het netwerk van DELTA Fiber een internetabonnement kan leveren. We zijn dan ook verheugd te kunnen aankondigen dat we vanaf nu beschikbaar zijn in de gebieden waar DELTA Fiber glasvezel gaat aanleggen.

Vooralsnog gaat het alleen om de nieuwe glasvezelgebieden waar vraagbundeling is gestart in oktober 2022 of later. In de loop van volgend jaar is Freedom ook beschikbaar via het netwerk van DELTA in de gebieden die al voor oktober 2022 zijn aangelegd. Freedom kan vast mee in deze nieuwe gebieden omdat de oplevering hiervoor nog wel even op zich laat wachten. In de tussentijd realiseren wij de technische implementatie.

Tarieven
Freedom hanteert voor verschillende netwerken, verschillende tarieven. Het tarief is afhankelijk van de prijzen voor het gebruikmaken van het glasvezelnetwerk. Hoe dit precies werkt, kun je teruglezen in dit eerder gepubliceerde artikel.

De internettarieven voor DELTA Fiber zien er als volgt uit:

50 Mbit/s 59,- p.m.
100 Mbit/s 62,- p.m.
200 Mbit/s 65,- p.m.
500 Mbit/s 68,- p.m.
1 Gbit/s 72,- p.m.

Internet kan desgewenst worden uitgebreid met Televisie (vanaf 15,95 p.m.) en Bellen (vanaf 5,- p.m.).

Benieuwd welk abonnement we op jouw adres kunnen leveren? Doe de postcodecheck.

DELTA Fiber
DELTA Fiber heeft zich ten doel gesteld dat meer dan 2 miljoen huishoudens en bedrijven in 2025 toegang hebben tot het snelle glasvezelnetwerk. Albert Vergeer, Chief Operations Officer van Delta, zegt daarover: “Naast onze eigen merken Caiway en DELTA willen we die groei realiseren samen met 10 tot 15 andere Internet Service Providers. Dankzij de komst van Freedom hebben de klanten op ons open netwerk nog meer keuze. Ze kunnen kiezen voor een premium merk als Freedom, een budget aanbieder, maar ook voor een zakelijke provider.”