Naar de inhoud Naar het menu

Freedom biedt nu ook een glasvezelabonnement in Venray

nieuws/221116-glasweb-venray.png

Woon je in de gemeente Venray of in Holthees dan hebben we goed nieuws! Freedom levert sinds kort ook over het glasvezelnetwerk van GlaswebVenray. Je kunt over dit netwerk in de kerkdorpen van Gemeente Venray en in Holthees een internetverbinding van 1 Gbit/s ontvangen vanaf 51,16 euro per maand. Hiervan betaal je 17 euro aan Freedom en de overige kosten – namelijk de gebruikskosten - aan het netwerk GlaswebVenray.

Ben je al klant bij Freedom, maar wil je graag overstappen naar een glasvezelabonnement bij Freedom? Volg dan het verhuisproces om dit aan ons door te geven. Je vindt de stappen in deze handleiding terug.

Gebruikskosten
Wanneer je een abonnement bij Freedom afsluit over het netwerk van GlaswebVenray dan betaal je de abonnementskosten van 17 euro aan Freedom en de gebruikskosten aan GlaswebVenray. De gebruikskosten voor particulieren zijn €34,16 per maand en voor zakelijke klanten €40,90 per maand. Indien de woning gelegen is buiten de bebouwde kom, komt hier een toeslag op van € 5,00 per maand.