Naar de inhoud Naar het menu

Crowdfunding Freedom succesvol afgerond!

Het streefbedrag van 1,5 miljoen is opgehaald

nieuws/221212-crowdfunding.png

Alle 6.000 certificaten zijn verkocht en dat betekent dat we de crowdfunding via het platform CrowdAboutNow wederom succesvol hebben beëindigd. Maar liefst 1.016 investeerders zijn vanaf nu trotse eigenaar van een stukje Freedom. We willen bij deze iedereen ontzettend bedanken. Tijd om het vertrouwen dat jullie ons wederom geven en hebben gegeven, verder waar te maken en te groeien. Samen gaan we zorgen voor een meekijkvrij, veilig en open internet voor iedereen!

Wat gaat er nu gebeuren? 

Wij staan te popelen om verder te groeien en zijn blij dat we dat samen met jullie kunnen bewerkstelligen. We gaan verder met de aansluiting op de netwerken DELTA Fiber en Open Dutch Fiber. Op deze manier en dankzij de funding, kunnen we onze footprint vergroten en nog meer klanten aansluiten. Uiteraard zitten we ook niet stil als het gaat om de ontwikkeling en uitbreiding van onze diensten en service. Jullie hebben ons het vertrouwen gegeven en wij gaan er keihard aan werken dit waar te maken! 

Daarnaast gaan we ook om tafel om de overname van een kleine provider verder door te spreken en eventueel te bewerkstelligen. Met een grotere groep bestaande klanten komen we sneller tot een positief bedrijfsresultaat. Ook ontstaat er een grotere achterban. Dit samen maakt onze strijd voor een veilig en open internet een stuk sterker. Zodra we hier meer over kunnen vertellen, laten we dat uiteraard weten in een nieuwsbericht.