Naar de inhoud Naar het menu

Consumentenbond: Freedom Internet is Beste uit de Test Alles-in-1 Provider

nieuws/220721-consumentenbond.png

Het is feest bij Freedom! We zijn zojuist met een 8,4 door de Consumentenbond uitgeroepen tot de Beste uit de Test ‘Alles-in-1 Provider’! Een topprestatie waar we heel erg trots op zijn. Dank aan alle Founding Members, Crowdfunders en klanten - en al helemaal voor degenen die dat alle drie zijn ;-) - voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben getoond én dit prachtige cijfer! 

Anco Scholte ter Horst (CEO): “We werken dagelijks met zijn allen heel hard om onze klanten te voorzien van de beste dienstverlening en hoogste kwaliteit producten. Natuurlijk gebeurt dat met vallen en opstaan. We hebben al veel bereikt maar er staat nog genoeg op de wensenlijstjes van onze klanten en dus op onze to-do-lijst. Dat klanten ons nu een 9,7 op het onderdeel ‘providerwaardering’ geven is fantastisch! Vol goede moed en met een grote glimlach op ons gezicht gaan we door om iedereen te voorzien van een veilig en vrij internet”. 

Continue verbetering is een van de uitgangspunten van Freedom, deze waardering motiveert ons daarom om het in te toekomst steeds beter te doen.