Naar de inhoud Naar het menu

Uitslag Providermonitor Consumentenbond

nieuws/211112-2e-en-4e-consumentenbond.png

Wauw! Freedom is 2e en 4e alles-in-1 provider geworden in de Consumentenbond providermonitor. Zonder TV maakt ons dat stiekem zelfs de beste 'internet provider' en 'internet & telefonie provider' ;-). We zijn supertrots op de gemiddelde providerwaardering van een 9,8 voor DSL en een 9,7 voor Glasvezel. En ook onze helpdesk scoort weer een dikke 8,5 gemiddeld. Over de kwaliteit van internet en telefonie zijn de deelnemers eveneens te spreken, voor beide diensten geven zij gemiddeld een 9.

Op de kwaliteit van televisie scoren we een stuk lager, en dat is zoals de Consumentenbond zelf al vermeldt: een punt van aandacht. Ondanks dat er al vele verbeteringen zijn doorgevoerd, kan het nog steeds beter en daar blijven we dan ook hard aan werken samen met Canal Digitaal. 

Ondertussen werken we, vol goede moed en met een feestelijk gevoel, verder aan vele mooie projecten. Benieuwd waar we op dit moment mee bezig zijn? Houd onze community in de gaten, we vertellen er daar meer over in het item ‘What’s cooking?’.