Naar de inhoud Naar het menu

Uitslag enquête

nieuws/ideas.jpg

Eind oktober stuurden we een enquête uit onder alle nieuwsbrief-abonnees. Bijna 2000 reacties ontvingen we, waar we dankbaar doorheen hebben gespit. Veel van jullie gaven een uitgebreid open antwoord, die we inmiddels allemaal in kaart hebben gebracht en, waar mogelijk, ingepland hebben in onze projectenkalender.

Het eerste resultaat hebben we inmiddels verwerkt: F-Secure werd veel genoemd als wens en behoefte. Inmiddels is F-Secure standaard onderdeel van onze dienstverlening. Ook hebben we het overstappen onder de loep genomen. Ook daar zijn verbeteringen doorgevoerd waardoor we nu met trots kunnen zeggen dat overstappen binnen dezelfde techniek (van glas naar glas of van dsl naar dsl) in 99% van de gevallen zonder downtime plaatsvindt.Zoals je ook kan zien, zijn er veel reacties gekomen op TV via Freedom.

Aan de hand van de bevindingen zijn we in gesprek met Canal Digitaal om te kijken waar en hoe er verbeteringen en aanpassingen mogelijk zijn. Zodra er updates zijn hierover, delen we dat met je.