Naar de inhoud Naar het menu

Nu ook Bellen via Freedom Internet

nieuws/2048-bellen-vierkant.jpg

Freedom Internet introduceert de dienst Freedom Bellen; een telefoonverbinding op basis van Voice over IP (VoIP).

Je kunt gesprekken doorschakelen en voicemail naar e-mail sturen. Freedom biedt de mogelijkheid voor nummerportering van regionale en 085-telefoonnummers, waarbij klanten hun eigen telefoonnummer kunnen behouden. Het is ook mogelijk een nieuw telefoonnummer aan te vragen. Nu eerst alleen regionale nummers en binnenkort ook nieuwe 085-nummers. 

Kosten

  • Freedom Bellen kost € 5,- per maand;
  • 1 jaar vooruitbetalen = 1 maand korting (niet op gesprekskosten);
  • Gesprekken lokaal, nationaal en naar 06-nummers kosten 9 ct/per minuut;
  • Freedom kent geen starttarief en rekent gesprekken per second. Deze worden achteraf gefactureerd; 
  • Voor internationale gesprekken gelden andere tarieven.

Nummervermelding

Freedom biedt kwalitatief internet met de focus op privacy. Wij melden je niet aan voor papieren gidsen, online gidsen of nummerinformatie diensten. Als je je nummer behoudt, blijven de reeds geregistreerde vermeldingen onveranderd. Wil je het voor jezelf aanpassen, dan kun je dat zelf doen op mijnnummervermelding.nl.

Freedom alles-in-een pakket: internet, tv en bellen

Freedom biedt nu alles-in-een pakket: internet, tv en bellen voor consumenten en kleine ondernemers. Eerst helpen we onze Founding Members en snel daarna zetten we onze poorten open voor iedereen in Nederland die wil overstappen naar internet van Freedom. 

Founding Members kunnen nu klant worden bij Freedom  en alles-in-een internet bestellen, inclusief installatie door monteur.