Naar de inhoud Naar het menu

Nieuwsbrief 35

nieuws/1633692275_210909-hosting.png

1. Bestel nu webhosting
Vanaf nu biedt Freedom webhosting aan! Eind maart liet XS4ALL weten dat ze zouden stoppen met het aanbieden van deze dienst. Freedom heeft er mede om die reden voor gezorgd dat webhosting vanaf nu in het assortiment is opgenomen. XS4ALL klanten kunnen zodoende overstappen naar webhosting van Freedom met de hoge kwaliteit en service die zij gewend zijn. Iedereen die zich had voor-ingeschreven op een lijst, ontving een mooie aanbieding en heeft de kans gekregen zich als eerste aan te sluiten. De dienst is nu voor iedereen beschikbaar! Lees meer of bestel direct webhosting

2. Openingstijden verruimd
Freedom werkt al langere tijd hard aan een aantal nieuwe diensten en de uitbreiding van bestaande diensten. Vanwege de grootte van ons team, waren we genoodzaakt de openingstijden voor klanten daarom nog iets te beperken. We willen jullie namelijk allemaal graag goed kunnen helpen, maar ook de ruimte hebben om aan de projecten te werken. Inmiddels zijn we aardig op stoom, hebben we een aantal nieuwe helpdesk-toppers ingewerkt en kunnen we dus onze openingstijden voor klanten verruimen! Dat houdt in dat we vanaf nu van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar zijn. 

3. Freedom ledenavond
Op 11 november blaast Freedom 2 kaarsjes uit, we bestaan dan namelijk alweer 2 jaar. Een mooi moment om even terug te blikken en vooruit te kijken. Dat doen we graag samen met jullie, onze leden! Vandaar dat we binnenkort een (online) ledenavond organiseren. We sturen jullie er zo snel mogelijk meer informatie over! 

4. TV wijzigingen
Goed nieuws, want velen van jullie zaten hier met smart op te wachten. Vanaf nu kun je bij maar liefst vijf extra zenders opnames maken, namelijk bij: BBC First, BBC Entertainment, één, Ketnet en Canvas. 

Daarnaast gaat 'begin gemist' en 'TV gemist' vanaf dinsdag 12 oktober (in de loop van de dag) live voor Comedy Central.

5. Digital Future Summit
Eerder dit jaar sloot Freedom aan bij de Tracking Free Ads Coalition. Via die connectie kregen we een uitnodiging voor de online conferentie 'Digital Future Summit' dat ging over de toekomst van onze digitale wereld. Iedereen kon zich registreren om het programma online bij te wonen. Ben je benieuwd naar onze ervaring? Lees dan hier het verslag van twee panels waarbij wij aanwezig waren.  

Heb je het programma gemist en wil je het terugkijken? We delen binnenkort de link op deze pagina.

6. Uitbreiding glasvezel gebieden
Freedom levert al via verschillende glasvezelnetwerken en in een groot aantal gebieden een glasvezel internetverbinding. Vanaf nu komen daar de gebieden Rotterdam Kralingen, Rotterdam IJsselmonde, de gemeente Coevorden en stadsdeel Loosduinen in Den Haag bij. Woon je in de gemeente Coevorden, dan kun je vanaf nu direct een bestelling bij ons plaatsen. Woon je in een van de andere gebieden, dan kun je alvast een voorinschrijving plaatsen. Je ontvangt al een 1Gbit/s internetverbinding voor slechts € 49 per maand.

7. MIJNFreedom
De MIJNFreedom omgeving is geüpdatet! Dat houdt in dat je vanaf nu: