Naar de inhoud Naar het menu

Nieuwsbrief 34

1. Vacatures bij Freedom
Ben jij een Senior Business Controller of Devops Engineer? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Klik hier voor meer informatie over de vacatures.

Freedom wil een goede werkgever zijn; een plek waar professionals met plezier samenwerken. Het is onze ambitie de best-in-class internetprovider van Nederland te worden. We gaan dat bereiken door te werken in teams met hoge diversiteit en veel autonomie. We vinden het fijn als ook mensen met een niet doorsnee achtergrond reageren op de vacatures. Je motivatie, vakkennis en skills voor samenwerken zijn belangrijker dan diploma’s.

2. Glasvezel in Helmond
Glasvezel Helmond is druk bezig met het aanleggen van glasvezel in Helmond. Dit gebeurt per gebied. Een aantal gebieden zijn inmiddels al voorzien van glasvezel. In de binnenstad, Helmond-West, Helmond-Oost en Industriegebied-Zuid wordt er (bij genoeg aanmeldingen) nog glasvezel aangelegd. Woon je in Helmond dan kun je vanaf nu ook een glasvezel internetabonnement nemen bij Freedom. Je ontvangt dan al een 1Gbit/s internetverbinding voor slechts €56 per maand.

3. Update over subnetten
XS4ALL gaf afgelopen jaar aan op 1 oktober te stoppen met het aanbieden van de dienst subnetten. Graag hadden we jullie daarom vanaf dit moment subnetten van Freedom willen aanbieden. Helaas zijn we nog niet zover. We vinden het belangrijk dat onze diensten voldoen aan de hoogste mate van veiligheid, privacy en kwaliteit. Het project subnetten voldoet nog niet aan deze vereisten. Daarom kunnen we deze nieuwe dienst nog niet aanbieden. Wil je updates ontvangen over de voortgang van ons project subnetten? Schrijf je dan hier in voor de speciale nieuwsbrief of houdt het topic in de gaten op de Freedom Community.

4. Beloningen crowdfunding
In juni vond de tweede crowdfunding plaats die we dankzij meer dan 1800 crowdfunders al binnen 3 weken met succes af hebben gerond. Wanneer je meedeed met de crowdfunding kon je (afhankelijk van het bedrag dat je had geïnvesteerd) ook kiezen voor een van de beloningen. Na een uitvraag om te achterhalen welke maat iedereen heeft, zijn de shirts en hoodies besteld. Deze worden binnen enkele weken verstuurd naar de crowdfunders die daar recht op hebben. Nog heel even geduld dus;-). Degene die recht hebben op een Freedom Festival ticket, ontvangen op korte termijn meer informatie van ons.

5. Update MIJNFreedom
We werken er hard aan de MIJNFreedom omgeving te upgraden, waarover binnenkort meer! Wat in elk geval (voor velen) al een feestje is voor het oog, is dat je je MIJNFreedom account nu ook op 'Dark Mode' kunt zetten. Dit doe je door rechts bovenin op het zonnetje te klikken. Vind je de lichte  achtergrond toch mooier of prettiger om naar te kijken, dan klik je op het maantje.

6. TV wijzigingen van Canal Digitaal

Toevoegingen
Vanaf nu kun je kijken naar de nieuwe zender Nautical Channel HD (kanaal 38). Daarnaast kun je vanaf nu ook live of via de optie 'begin gemist' of 'TV gemist' kijken naar de zender FilmBox (kanaal 14).

Wijziging
Twee zenders uit het entertainment-pakket (kanaal 37 Insight TV en kanaal 306 Stingray iConcerts) zijn enige tijd beschikbaar geweest voor mensen met het basis-pakket. Vanaf dinsdag 21 september wordt dit weer teruggedraaid en zijn deze twee zenders alleen nog beschikbaar in het entertainment-pakket. De 'zender van de maand' wordt vanaf oktober stopgezet i.v.m. te weinig kijkers. 

Met vriendelijk groet,

Team Freedom