Naar de inhoud Naar het menu

Nieuwsbrief 20

nieuws/maksshon.jpg

1. In de media: klantgegevens van XS4ALL naar KPN 
2. Freedom wint award: Computable Tech-startup van het jaar 
3. E-mailabonnementen Founding Members lopen af
4. Dubbele 100% score voor Freedom!
5. Oproep: wil je ons helpen?

1. In de media: klantgegevens van XS4ALL naar KPN 
De afgelopen dagen berichtten de media over een tekst op de XS4ALL-website waarin aangekondigd werd dat klantgegevens worden overgedragen aan KPN. Op zich geen verrassing, omdat sinds 1 maart XS4ALL als bedrijf al over ging naar KPN. 
Bij Freedom krijgen we hier vragen over, die wij helaas niet kunnen beantwoorden. Wel verwijzen we je graag door naar het nieuwsbericht van het actiecomite op www.xs4allmoetblijven.nl, of naar de helpdesk van XS4ALL. Op NU.nl en Tweakers.net kun je de oorspronkelijke nieuwsberichten lezen. 
Overigens: Freedom gaat door het vuur voor jouw data. Dus als je privacy belangrijk vindt, aarzel niet en stap over op internet, bellen en tv van Freedom!

2. Freedom wint award: Computable Tech-startup van het jaar 
Dit jaar won Freedom, uit 60 aanmeldingen, de award van tech-startup van het jaar. ‘We hebben dit jaar laten zien dat we een serieuze speler in de markt zijn, die met kwalitatief hoogwaardige diensten een bijdrage levert aan een veiliger en vrijer internet. Ik ben trots op ons hele team en natuurlijk op al onze klanten’, aldus onze trotse CEO Anco Scholte ter Horst. 
De jury lichtte haar keuze toe door te refereren aan onze hoogwaardige technologische diensten, onze state of the art beveiliging en voor het feit dat wij geen winstmaximalisatie maar beveiligingsmaximalisatie nastreven.
Wij zijn ontzettend dankbaar en trots op de duizenden klanten die dit avontuur met ons aan gingen. En we hopen dat er nog vele volgen, zodat we onze positie steeds verder versterken. 
Lees meer

3. E-mailabonnementen Founding Members lopen af
1 jaar geleden zijn we na de waanzinnig succesvolle crowdfunding gestart met Freedom. Alle Founding Members ontvingen toen een e-mailabonnement. Inmiddels is dat jaar voorbij en lopen de eerste e-mailabonnementen dus af. Als Founding Member kun je daarom binnenkort een mail verwachten (als je deze nog niet hebt gehad), waarin we je vragen om een keuze te maken. Niemand raakt zomaar z’n mailabonnement kwijt: eerst krijg je van ons een e-mail zodat je de juiste keuze kunt maken. 
Wil jij als Founding Member je huidige mailaccount samenvoegen aan je Freedom internetverbinding? Binnenkort wordt dat mogelijk. Houd de nieuwsbrief in de gaten! 
Wil je als Founding Member nu al overstappen? Team Freedom verwelkomt je graag! Overstappen is eenvoudig: Stap nu over.

4. Dubbele 100% score voor Freedom!
Tijdens het ECP Jaarfestival heeft Freedom een award in ontvangst genomen. Deze werd uitgereikt door Gerben Klein Baltink, voorzitter Platform Internetstandaarden: “We hebben onlangs de *Hall of Fame* gelanceerd voor hostingproviders die een dubbele 100%-score halen op Internet.nl. Freedom is als één van de eerste providers toegetreden en scoort zelfs een ’triple perfect” voor een 100% score op mail, website en verbinding.

5. Oproep: wil je ons helpen?  
Nu we zo een dik jaar onderweg zijn en groeien, willen we een aantal zaken stroomlijnen. We zoeken nu een aantal klanten die we onregelmatig een paar korte vragen kunnen stellen over onze dienstverlening. Je antwoorden helpen ons om scherpe en slimme keuzes te maken. Heb je interesse, stuur dan een e-mail naar klantenpanel@freedomnet.nl.