Naar de inhoud Naar het menu

Bestel nu Freedom Webhosting!

nieuws/210909-hosting.png

Vanaf nu biedt Freedom webhosting aan! Eind maart liet XS4ALL weten dat ze zouden stoppen met het aanbieden van deze dienst. Freedom heeft er mede om die reden voor gezorgd dat webhosting vanaf nu in het assortiment kan worden opgenomen. XS4ALL klanten kunnen zodoende overstappen naar webhosting van Freedom met de hoge kwaliteit en service die zij gewend zijn.

Twan Welboren (COO Freedom Internet): “Wij werkten achter de schermen al langer aan plannen voor webhosting als aanvulling op onze diensten internet, TV en bellen. We hebben dit nu versneld uitgerold, omdat XS4ALL aangaf te stoppen met het aanbieden van webhosting. De klanten die zich hadden voor-ingeschreven op een lijst, ontvingen een mooie aanbieding en hebben de kans gekregen zich als eerste aan te sluiten. Vanaf nu staat de dienst online en is webhosting voor iedereen beschikbaar!”.

Freedom staat voor veilig en vrij internet en past dit principe ook toe op deze nieuwe dienst. De servers staan in Nederland en bij vragen worden klanten geholpen door de helpdesk. Ook bieden we tegen een meerprijs en in samenwerking met het bedrijf Procolix, ondersteuning bij de migratie (verhuizing) van je website naar Freedom webhosting. We bieden op dit moment twee webhosting-pakketten aan. Het ‘basis’ pakket voldoet aan dezelfde eisen als dat van XS4ALL en is zelfs nog iets goedkoper.

Webhosting van Freedom is beschikbaar voor zowel bestaande klanten als voor consumenten of bedrijven die nog geen klant zijn. Voor deze laatstgenoemde groep geldt dat zij de dienst ook los kunnen afnemen, zonder internetabonnement aan te schaffen.

Meer informatie over webhosting vind je hier.