Naar de inhoud Naar het menu

Nieuwbrief 28

nieuws/1620207739_210503-beste-provider.jpg

1. Freedom is door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste uit de Test' Alles-in-1 Provider

Freedom Internet komt bij de Consumentenbond als 'Beste uit de Test' Alles-in-1 Provider met een gemiddelde van 8,3! Een unieke prestatie waar we supertrots op zijn. We willen daarom alle Founding Members, Crowdfunders en klanten van Freedom heel erg bedanken voor het vertrouwen en het mogelijk maken van deze droom!

Anco Scholte ter Horst (CEO): “We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om onze klanten het beste aanbod te leveren met de hoogste kwaliteit. Dat we dit nu ook daadwerkelijk terugkrijgen uit de test van de Consumentenbond is een enorme opsteker. Klanten geven ons een 9,6 op het onderdeel ‘providerwaardering’, daar zijn we heel erg blij mee en natuurlijk ook enorm trots op".

Continue verbetering is een van de uitgangspunten van Freedom, deze waardering motiveert ons daarom om het in te toekomst steeds beter te doen.

2. De Freedom overstapservice

Overstappen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Freedom biedt vanaf nu ook overstapservice. Geef tijdens het bestelproces aan dat je gebruik wilt maken van deze service en Freedom zegt de internetdiensten voor je op, zodat je naadloos overstapt van je huidige provider naar Freedom Internet. Je hoeft in dat geval je huidige internetabonnement niet meer zelf op te zeggen. De datum is goed afgestemd tussen jouw huidige en nieuwe provider en je wordt bovendien niet geconfronteerd met mogelijk dubbele facturen. Lees meer...


3. Geen prijsverhoging bij Freedom

Diverse providers kwamen de afgelopen week met het nieuws naar buiten dat zij hun prijzen verhogen. Dat is bij ons niet het geval. Freedom Internet viert feest en heeft besloten de prijzen dit jaar niet te verhogen! 

Ben je nog niet overgestapt, maar wil je wel graag internet, tv en/of bellen van de provider die het hoogste heeft gescoord in 'Beste uit de Test' van de Consumentenbond ;-), klik dan hier voor de postcodecheck


 

Met vriendelijk groet,

Team Freedom