Naar de inhoud Naar het menu

Freedom test zeer succesvol

nieuws/128.jpg

In slechts 2 minuten heeft de eerste groep van 128 Founding Members zich aangemeld voor een internetverbinding bij Freedom Internet. De testgroep is vol. Freedom Internet neemt nu geen nieuwe aanmeldingen in behandeling. 

Met de eerste proef doet Freedom ervaring op met het logistieke traject, het aansluiten van nieuwe klanten en het overstappen tussen internetproviders. Met de bevindingen kan Freedom het bestelproces optimaliseren. 

Zodra de eerste 128 klanten zijn aangesloten op een glasvezel of DSL-internetverbinding, start Freedom een volgende proef. Daarin verwacht Freedom internetverbindingen met Interactieve TV van Canal Digitaal te kunnen leveren. Afhankelijk van de landelijke corona-maatregelen kan de klant dan ook installatie door een monteur aanvragen.

Freedom Internet gaat gebruikmaken van verschillende netwerken. Naast het netwerk van KPN zullen steeds meer regionale netwerken via Freedom internetverbindingen aanbieden.

Freedom communiceert uitsluitend via haar website en nieuwsbrief wanneer de volgende test wordt opengesteld voor 256 klanten.