Naar de inhoud Naar het menu

Freedom live op 1 mei

nieuws/atletiek-start.jpg

Op 1 mei start Freedom Internet haar eerste consumententest voor internettoegang. In deze eerste proef gaat het uitsluitend om de levering van internetverbindingen, zonder televisie en zonder telefonie diensten. Er is plek voor 128 klanten die nu al een Freedom Founding Member abonnement hebben. 

In deze proef wil Freedom ervaring opdoen met het logistieke traject, het aansluiten van nieuwe klanten en het overstappen tussen internetproviders. Consumenten die zich voor de test aanmelden, zullen hun ervaringen bijhouden en met Freedom delen. 

De 128 klanten die Freedom voor deze proef zoekt, moeten voldoen aan een specifiek profiel. Freedom zoekt voor deze test consumenten met technische ervaring. Zij hebben een eigen internetmodem, of kunnen zelf de FRITZ!Box-modem uit het doe-het-zelf pakket aansluiten. De proef voor 128 klanten is alleen toegankelijk voor Freedom Founding Members; mensen die nu al een mailadres hebben dat eindigt op @freedom.nl. 

De prijzen van de Freedom internetverbindingen:

  • Eur 49,- pmnd 1 Gbit/s glasvezel; regionaal beschikbaar
  • Eur 59,- pmnd 100 Mbit/s glasvezel; landelijk beschikbaar via KPN-netwerk
  • Eur 67,- pmnd 200 Mbit/s glasvezel; landelijk beschikbaar via KPN-netwerk
  • Eur 74,- pmnd  500 Mbit/s glasvezel; landelijk beschikbaar via KPN-netwerk
  • Eur 84,- pmnd 1 Gbit/s glasvezel; landelijk beschikbaar via KPN-netwerk
  • Eur 47,- pmnd DSL; landelijk beschikbaar via KPN-netwerk
  • Eur 10, pmnd toeslag voor bestaande DSL pairbonding; landelijk beschikbaar via KPN-netwerk 
  • Alle abonnementen zijn jaarcontract en daarna maandelijks opzegbaar. Klanten die het jaarabonnement vooruitbetalen, krijgen 1 maand korting.

Zodra Freedom de bevindingen van deze testgroep heeft verwerkt, start de volgende proef voor 256 klanten. In de volgende proef zal het mogelijk zijn internettoegang met televisie te bestellen. 

Op vrijdag 1 mei vanaf 13.00 uur opent Freedom het aanmeldingsformulier op de website. Het formulier wordt gesloten zodra de testgroep vol is. Freedom kondigt volgende tests aan via de website.