Naar de inhoud Naar het menu

Freedom Internet voor iedereen in Nederland

nieuws/vanaf-nu-kan-iedereen-klant-worden-bij-freedom.png

Het is zover! Vanaf nu kan iedereen bij Freedom een internetabonnement bestellen, met of zonder TV en Freedom Bellen. Kijk welke snelheid beschikbaar is op jouw adres en meld je aan. Klanten die 1 jaar vooruitbetalen krijgen 1 maand korting.

Tot voor kort konden alleen Freedom Founding Members internet bestellen bij Freedom. Die tijd is nu voorbij. Founding Members kunnen zich natuurlijk altijd nog aanmelden en behouden hun status van Founding Member.

Onze volgende doelstelling is door te groeien naar 20.000 aangesloten klanten. Met dat aantal zijn we een partij om rekening mee te houden. We gaan naast het KPN-netwerk en E-Fiber ook andere netwerken toevoegen; T-Mobile komt er vanaf januari 2021 bij. Daarnaast lopen er gesprekken met andere leveranciers. We hopen dan ook binnenkort meer samenwerkingen bekend te kunnen maken. Op veel van deze netwerken slagen we erin om internet van 1 Gigabit/s te kunnen leveren voor € 49,- 

Freedom is een idealistische provider en zal dat altijd blijven. Alles wat we ondernemen moet voldoen aan de uitgangspunten uit ons corporate charter. We vinden dat Nederlandse internetters moeten kunnen kiezen voor hoogwaardig internet met idealen van een provider die op de bres gaat om het internet beter te maken, die oog heeft voor uw privacy. We strijden voor een open en vrij toegankelijk internet. We gebruiken open source tenzij het niet anders kan en alle klanten krijgen een vast IPv4 en IPv6 adres. Freedom-klanten bepalen zelf of zij onze FRITZ!Box of hun eigen modem gebruiken. 

We werken hard aan nieuwe internetdiensten en aan uitbreiding van het internetabonnement. Zodra we daar meer over kunnen aankondigen, melden we dat via onze nieuwsbrief.

Internet bestellen bij Freedom
Hulp bij het bestellen van een internetverbinding