Handleiding Windows Mail

Doorloop deze stappen om e-mail te kunnen ontvangen en versturen via Windows Mail

1. Open Windows Mail en klik aan de linkerkant op accounts. Kies aan de rechterkant voor ‘Account toevoegen’

2. Kies voor ‘Account toevoegen’ en kies vervolgens voor ‘Geavanceerde configuratie’ en vervolgens voor ‘Internet-e-mail’

3. Vul de volgende gegevens in:

• E-mailadres: Uw e-mail adres
  • Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
  • Wachtwoord: Uw wachtwoord
  • Accountnaam: De naam van dit account, bijv Freedom Mail
  • Berichten verzenden met deze naam: Uw naam
  • Server voor inkomende e-mail: imap.freedom.nl
  • Accounttype: IMAP4
  • Server voor uitgaande e-mail (SMTP): smtp.freedom.nl

Vink de volgende opties aan:

• Uitgaande server vereist verificatie
  • Dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruiken voor het verzenden van e-mail
  • SSL vereisen voor inkomende e-mail
  • SSL vereisen voor uitgaande e-mail