Hoe kun je lid worden van Freedom?

Ga naar https://www.freedom.nl/producten/founding-member
Scroll indien nodig iets naar beneden, totdat het kopje "Beschikbaarheid controleren" zichtbaar wordt.
Onder dat kopje staat een invoerveld. Vul daar het gewenste e-mailadres in en klik op 'CONTROLEER' zodat gecontroleerd wordt of dat adres nog beschikbaar is. Indien het adres nog beschikbaar is zal de volgende boodschap getoond worden:

"Goed nieuws, dit emailadres is nog beschikbaar! Wil je deze bestellen?".

Klik op "BESTELLEN" om te beginnen met het bestelproces.

Vanaf dat moment zal het gewenste e-mailadres 90 minuten lang voor jou worden gereserveerd. Sluit je na aanvang van het bestelproces het venster of ververs je de pagina, dan zul je de melding krijgen dat het gewenste e-mailadres al in gebruik genomen is. Door op "ANNULEREN" te klikken, wordt het email adres direct weer vrijgegeven. Anders zal je 90 minuten moeten wachten.

Vul nu de velden "Voornaam", "Achternaam", "Huidig e-mailadres" en "Mobiel nummer" in.

Let wel: Laat de nul weg bij het invoeren van het mobiele nummer en zorg ervoor dat er geen streepjes of spaties gebruikt worden. Voorbeeld: Indien jouw mobiele nummer 06-12345678 is, vul dan "612345678" in.
Vergeet niet om onder de invoervelden het vakje aan te vinken wat links van "Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden" staat, mits je met die voorwaarden akkoord gaat natuurlijk.
Klik vervolgens op de knop "NAAR BETALING"

Bij het volgende scherm kan je jouw bank selecteren en daar het betalingsproces doorlopen. Keer vervolgens terug naar de webwinkel, daarmee kom je weer op onze website terecht.

Klik vervolgens op "AFRONDEN".

Nu start het verificatieproces van jouw mobiele telefoonnummer.

Controleer het al ingevulde nummer, indien het nummer juist is, klik dan op "STUUR VERIFICATIE CODE". Let hier ook weer op het weglaten van de nul en eventuele streepjes of spaties.

Vul vervolgens de verificatiecode in die per SMS naar je toe is gestuurd. Let er daarbij op dat je de code precies overneemt, rekening houdend met hoofdletters en kleine letters.

Klik daarna op "KIES EEN WACHTWOORD".

Nu mag je zelf een wachtwoord kiezen of het systeem een wachtwoord laten genereren door linksonder op "Genereer een wachtwoord" te klikken. Klik na invoer op "BEVESTIGEN".

Als het bevestigen van het gekozen wachtwoord gelukt is, dan wordt je automatisch ingelogd op het dashboard (https://dashboard.freedom.nl/dashboard).
Op die pagina kun je alles beheren wat bij jouw account hoort. Zo kun je bijvoorbeeld een domeinnaam aanvragen of je wachtwoord wijzigen.