E-mail instellen op iOS

Ga naar 'Instellingen' op je thuisscherm en scroll vervolgens naar 'Wachtwoorden en accounts'.

Tik op 'Voeg account toe'.

tik op 'Andere'

en tik vervolgens op 'Voeg e-mailaccount toe'.

Nu kan je de gegevens van je e-mail account instellen.
Zet bij 'Naam' je naam zoals jij wilt dat het wordt weergegeven bij anderen waar je e-mail naar stuurt.
Bij 'E-mail' vul je je eigen Freedom e-mail adres in en het bijbehorende wachtwoord bij 'Wachtwoord'.
Bij 'Omschrijving' ben je vrij om zelf wat in te stellen, standaard word er door iOS 'Freedom' ingevuld.
Tik op 'Volgende'.

Op het het volgende scherm staat een deel al ingevuld, maar dit vul je aan met de adressen van de servers en je gebruikersnaam en wachtwoord.
Onder het kopje 'Server inkomende post' vul je bij 'Hostnaam' imap.freedom.nl in, vervolgens ook je e-mail adres bij 'Gebruikersnaam' en het wachtwoord bij 'Wachtwoord'

Bij 'Server uitgaande post' vul je smtp.freedom.nl in, met ook weer je e-mail adres en wachtwoord.

Nu kan je op 'Bewaar' tikken. Je e-mail adres is nu ingesteld op je iOS apparaat.