Naar de inhoud Naar het menu

Wachtwoord vergeten

De Mijn omgeving is vernieuwd. De onderstaande instructie(s) komen mogelijk niet 100% overeen met de vernieuwde Mijn omgeving. We zijn bezig om dit aan te passen.

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen nood.

Hieronder lees je hoe je een nieuw wachtwoord kunt aanvragen. We gebruiken hier als voorbeeld een freedom e-mailadres. De procedure is hetzelfde voor je eigen domein e-mailadres.

Houd je mobiele telefoon bij de hand: je gaat per sms een code krijgen op het mobiele nummer dat je aan ons hebt doorgegeven.

stap 1

Open je webbrowser en ga naar MIJNfreedom. Klik op 'Wachtwoord vergeten?' onder de invulvelden. 

stap 2

Vul hier het e-mailadres in waarvan je het wachtwoord bent vergeten. Let op: deze procedure geldt alleen voor e-mailaccounts die bij ons geregistreerd zijn, dus het freedom e-mailadres of eigen domein e-mailadres. Je kunt hier dus NIET het wachtwoord resetten van bijvoorbeeld je @gmail.com adres.

stap 3

Klik op de blauwe knop 'VERSTUUR INSTRUCTIES'.

stap 4

Je krijgt nu een SMS binnnen met een verificatiecode op het 06 nummer dat gelinkt is aan je e-mailadres. Deze code is 15 minuten geldig.

stap 5

Je komt nu op het scherm om je wachtwoord te wijzigen.

Vul op de bovenste regel de verificatiecode in die je per SMS hebt ontvangen.
Vul op de onderste regel je nieuwe unieke wachtwoord in.

Klik vervolgens op 'WACHTWOORD OPSLAAN'.

stap 6

Je wordt nu doorgestuurd naar MIJNfreedom en bent meteen ingelogd. Bovenin zie je een groene balk met de tekst 'password changed successfully'. Je nieuwe wachtwoord is nu aangemaakt en je kunt hiermee inloggen op MIJNfreedom en de webmail.

Dit wachtwoord hoort alleen bij het e-mailadres dat je in deze procedure hebt ingevuld, dus niet bij je andere e-mailadressen. Bewaar het goed :).